Historia

Epäluotettavia pilvipalveluita

Historian havinaa

Meillä on pitkät perinteet nettisivubisneksessä. Olemme useita kertoja ostaneet ja ulkoistaneet itsemme lakaisten ongelmat maton alle. Suuri johtajamme jo Futuronilta tuttu Pallikorpi johtaa ja opastaa meitä ja yhdenmiehen firmaamme vankalla kokemuksellaan ja Toyota Hiacellaan. Olemme omaksuneet metodit, jossa asiakkaiden kadotessa voimme työllistää itse itsemme, joten toimintamme on taattua myös tulevaisuudessa.

Olemme panostaneet erityisesti lehtimainontaan todeten kyseisen strategian olevan toimiva myös nykymaailman bisnesmaailmassa.

Tunnettu lausahdus ”Historia toistaa itseään” pitää näin hyvin paikkansa.

IT-palvelut teknologia

Hostwebnine

Toimimme aikaisemmin Hostwebnine nimellä, kunnes ostimme palvelut itseltä itsellemme ja vaihdoimme nimeä. Kutsumme tätä strategista peliliikettä itsetyydytykseksi. Tässä yhteydessä nimenvaihdon lisäksi keräsimme köyhiltä rahat ja sijoitimme ne viisaasti lomaosakkeisiin. Tämä kuvastaa hyvin tärkeintä IT-strategiaamme: ”Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa”.

Xoomox

Hostwebninen eli HW9 ostoksen myötä työllistimme ainakin 200 työntekijää ja miljoonia asiakkaita. Olemme melkein listautuneet pörssiin, jolloin olisimme muuttaneet firman Win Capita nimeen synnyttäen suomeen uuden IT-kuplan, mutta joku perkeleen Kailajärvi oli jo nimen varannut ja suuret miljardibisneksemme kariutuivat.

Tulevaisuus?

Suuret suunnitelmamme ovat avoinna ja hieromme parhaimmillaan uutta puolijäykkää myyntistrategiaa sylkien samalla käsiin, mutta vielä emme ole nousseet Felixlinnun lailla tuhkasta nostaen firmaamme uuteen loistokkaaseen kukoistukseen. Pyydämmekin ottamaan yhteystietolomakkeen kautta yhteyttä, jos huomaatte jotain tähän viittaavaa. Ilmoittakaa heti asiasta meille, niin saamme päivitettyä sivustojemme tiedot ajantasalle ja kaikki ylpeät asiakkaammekin pysyvät mukana menemisistämme.

Ystävällisin terveisin varastoimistusjohtaja Pallihiki