Kommentit

Epäluotettavia pilvipalveluita

Alla tyytyväisten asiakkaidemme iloisia kommentteja ja kehuja palvelustamme

5 Responses

 1. Ville sanoo:

  Suuntasin halpojen hintojen perässä hostwebnineen. Kokemus on kaiken kaikkiaan ollut pettämys. Yhteysvirheitä on paljon. Palvelimet sijaitsee saksassa ja ongelmia usein. Taidan siirtyä suomalaiseen webhotelliin.

 2. Jarno sanoo:

  Välttäkää tätä viimeiseen asti!

  Mulla oli aloittelijapaketti näiltä. Lopulta en saanut ajanpuutteen vuoksi sivuja pystyyn joten irtisanoin sopimuksen 14.8.2011. Laskutus jatkui. Ilmoitin asiasta ja luvattiin hoitaa. Laskutus jatkui. 14.9.2011 sain sähköpostin asiakaspalvelusta että sopimus on lopetettu eikä laskuja enää tule. Laskutus jatkui vieläkin. Tänään 14.11.2011 tuli viimeksi lasku ja rahat meni Paypal -tililtäni. Ainoa vaihtoehto oli enää lopettaa Paypal -tili joten laskutus loppui siihen. Olen vaatinut rahojani takaisin, epäilen että saisin. Ihan käsittämätön lafka enkä voi suositella kenellekään. 0,5 tähteä vain siksi että näkyy että arvio on annettu. Ei oikeasti ansaitse edes puolikasta.

 3. jkaart sanoo:

  Tosiaan aivan sama kohtalo minullakin mitä jarnolla tuossa ylempänä oli.
  Firma putsas tilin tyhjäks ja sivu lakkas toimimasta! :O
  sähköpostiin ei vastata, tilinhallinta sivulla ei toimi salasanan palautus nappi ja irtisanomis napista ei tapahdu mitään vaikka kuin rämpyttää sitä. 😐

 4. Mattias sanoo:

  Valitettavan tutulta tuntuu. Maksoin 3kk:n maksun eräpäivänä (maantaina, vaikka alskussa oli eräpäivä sunnuntai). Tosin laskunnumeroon tuli pieni virhe. No heti seuraavana päivä alkoi tulla maksukehoituksia. Lähetin kopion maksukuitista, sitten maksoion laskun toiseen kertaan 3 pv:n kuluttua(oikealla laskunumerolla) + lähetin kopion tästäkin maksukuitista. Sitten ne vaan sulkivat tilini – nyt on mennyt muutama päivä eikä sieltä le reagoitu mihinkään sähköposttiin taikka tukipyyntöön muuten kuin lähettämällä automaattinen sähköpostin vastaanottoilmoitus.

 5. Jantteri sanoo:

  Anteeksi, saanen luvan häiritä ja ihmetellä mitä h**v**t*ä täällä tapahtuu?

Vastaa