Mobiililaitteet ja leasing-palvelut

Epäluotettavia pilvipalveluita

Mobiililaitteet ovat joka IT-yrityksen kulmakivi nopeatempoisessa informaatioteknologiassa. Tarjoamme mobiililaitteille useanlaisia palveluita, kuten mobiililaitteiden leasing mahdollisuutta työntekijöille, kuin myös Office 635-pakettia joka synkronoi laitteet pilvipalvelun kautta kaikkiin järjestelmiin.

Leasing puhelimet ovat hyödyllinen vaihtoehto tumpeloille työntekijöille, jotka tiputtelevat puhelimiaan vessanpönttöön, tai luulevat puhelinta monitoimityökaluiksi, jolla voi naulata nauloja seinään.

Mobiilipalvelut

Palveluihimme kuuluu myös mobiililaitteiden tietoturva, jossa IT-tukemme asentaa työntekijöiden puhelimiin haitta-ohjelma nimisen seurantalaitteen, joka seuraa työntekijän jokaista liikettä.

Puhelinlaitteiden synkronointi pilvipalveluun mahdollistaa Office 635-paketissa reaaliaikaiset ilmoitukset, jossa vessakäynnit lähettävät ilmoituksen faxiin, lankapuhelimeen ja tulostimeen. Tällä menetelmällä voit toteuttaa tarkkoja raportointeja työntekijöiden vessatottumuksista ja esitellä hienoja graafeja palavereissa.

Puhelimeen asennettava Tiims-palvelu mahdollistaa mykkäkoulun vieressä istuvan kollegan välillä. Sinun ei tarvitse enään avata suutasi työpaikalla ja toimiston desibelit laskevat huomattavasti.

Otahan meihin jo tänään yhteyttä ja tilaat kaiken mahdollisen ja mahdottoman yrityksesi puhelinlaitteisiin.