Office 635

Epäluotettavia pilvipalveluita

Office 635 on viestintäkanavien ykkönen.

Olemme kehittäneet toimintaamme viestintäkanavissa ja migraation myötä ottaneet käyttöön Office 635 viestintäkanavan, joka takaa varmatoimisen viestinnän kaikkien viestintäkanavien kesken. Office tuoteperhe sisältää kaikki tarvittavat tuotteet yrityksenne toimintaan.

Toimistoviestintäratkaisumme on integroitu kaikkiin palveluihimme, joka tarkoittaa sitä, kun vedät vessan, saat siitä sähköpostin, faxin, se merkitään kalenteriin ja lisäksi automaattinen puhebotti soittaa sinulle ilmoituksen puhelimeen. Tämä mahdollistaa sinulle reaaliaikaisen katsauksen toimiston vessakäynteihin ja voit puuttua toimiston työntekijöiden turhiin taukoihin ja vessakäynteihin.

Miksi valita Office 635

 • Sähköinen viestintä korvaa puheen ja voit pitää mykkäkoulua
 • Toimiston melutasot laskevat
 • Saat turhia viestejä, faxeja ja puheluita
 • Järjestelmien välinen integraatio, kuten WC – sähköposti
 • Kalenteri, joka on valmiiksi täytetty palavereilla
 • Powder Point kaavio ja väsytysohjelma

Toimiston välinen viestintä reaaliajassa

Office 635 viestintäratkaisulla voit keskustella kollegan kanssa ilman, että sinun tarvitsee avata suutasi ja voit maanantaiaamuna pitää mykkäkoulua. Näin vältyt joutavanpäiväsiltä höpinöiltä ja voit tarvittaessa estää kollegasi. Toimiston välinen viestintä parantuu huomattavasti, kun kukaan ei enään puhu mitään, toimiston melutasot laskevat ja kaikki keskustelut siirtyvät sähköiseen muotoon. Tämä mahdollistaa myös keskusteluiden datan keräämisen, joka välitetään esimiehille ja kolmansille osapuolille. Yritystä kritisoivat keskustelut voivat johtaa työntekijän irtisanomiseen ilman perusteluita.

Ryhmien välillä voidaan jakaa hauskoja kuvia joita voidaan käyttää taustakuvina, tai ja muuta joutavaa mitä nyt mieleen juolahtaa.

Powder point diashow esitys

Powder Point

Powder point ohjelmistolla voit helposti räätälöidä erilaisia esityksiä, jotka korvaavat entisajan kalvosulkeiset. Esityksiin voit liittää vaikka hassuja kissavideoita ja muuta mukavaa. Powder Point ohjelmisto on myös hyvä ihmisten väsytyksessä. Jos toimistossasi on tekopirteä aamuihminen, tällä ohjelmalla koulutat pirteimmästäkin työntekijästä hetkessä väsyneen konttorirotan.

Powder Pointin graafeilla voit tehdä erilaisia käyriä työntekijöiden vessakäynneistä, tauoista ja muista henkilökohtaisista asioista.

Mikä onkaan ammattilaisempaa, kuin virallisen näköinen statistiikka josta kukaan ei ymmärrä mitään, eikä se hyödytä ketään.

Powder Point on joka toimiston pakkohankinta ja voit alkaa tuottamaan sillä väsyttäviä kuvaesityksiä.

Ekseli

Ekseli, on laskentaohjelma, joka on helppokäyttöinen. Se sisältää kaikki helmitaulusta tutut helmet, sekä mahdollisuuden liikutella helmiä vertikaalisesti akselia myöten. Se nopeuttaa toimistotyöläisen laskentatapaa 60 % tehokaammaksi. Se ei vaadi paristoja, kuten taskulaskimet. Se kulkee matkassasi mukana, eikä koskaan vaadi latausta, eikä siitä voi loppua akku.

Numeroiden laskeminen ei ole kamppailulaji, sillä laskeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Voit vain sormillasi työnnellä puuhelmiä edestakaisin ja sinun ei tarvitse murehtia vaikeista kerto ja jakolaskuista. Niitä varten on sitten ammattilaiset.

Helmitaulu on ergoniminen ja se on valmistettu suomessa ja täysin uusituvista materiaaleista. Valittavana on viisi eri vaihtoehtoa :

 • Koivu
 • Mänty
 • Kuusi
 • Leppä
 • Tammi