Webhotellit

Epäluotettavia pilvipalveluita

Xoomox palvelin serveri räkki

Pentium II laatua

Tarjoamme webhotellipalveluissamme laatua ja toimintavarmuutta useilla eri tavoilla. Kotisivutilaa on usea c-kasetillinen ja tarvittaessa haemme varastosta kasan lerppuasemia. Palvelimillamme on monipuoliset toiminnot myös edistyneimmille käyttäjille. Voit siis myös itse asentaa sen lerppuaseman.

Hallintapaneeli

Webhotellin hallintapaneelissa wC-Panel 3.1 voit hallita yrityksille tärkeää Hajota ja hallitse (lat. Divide et impera) strategiaa, joka painottuu enimmäkseen hajottamiseen. Paneelin kautta voit helposti luoda ja muokata uusia snailmail-sähköpostilaatikoita, epätietokantoja ja romaneja. Romanit eivät kuulu peruspakettiin, vaan ne kuuluvat kansallispuku-palveluun joka on tilattava erikseen. Hallintapaneeli pohjautuu hyväksi todettuun Commodore 64 järjestelmään, josta löytyy kattava dokumentointi.

Varmuuskopiot

Webhotellin turvallisuudesta on hyvä pitää kiinni. Hoidamme asiakkaillemme automaattiset varmuuskopiot, joihin myös asiakkaalla pääsy. Nauhoitamme kasettidekille kaiken palvelimella tapahtuvat äänet ja säilytämme näitä pakastimessa vuodenpäivät. Kysy myös meidän kaitafilmijärjestelmästä, joka takaa myös graafisen varmuuskopinan.

 Asennusohjelmat ja Kotisivukone

Webhotellin asennusohjelmalla asennat ja päivität helposti esimerkiksi blogia, nettisivua tai vaikkapa verkkokauppaa. Meillä on apina kaapissa, joka generoi sinulle todella hienot nettisivut ja värejäkin. PS. apinakin on ulkoistettu.

Kotisivukoneemme pohjautuu satunnaisjärjestelmään. Se joko toimii tai ei toimi. Enimmäkseen ei, mutta tämä ei liity asiaan. Järjestelmäongelmien sattuessa voit aina ottaa yhteyttä meidän ulkoistettuun IT-Helpdeskiin suoraan esim. Online-Chat sovelluksen avulla.

Webhostelli

Webhostelli on palvelu, jossa työntekijämme satunnaisesti yöpyvät. Hotelliin on majoittunut myös paljon ulkomaalaista työvoimaa, jotka eivät maksa veroja suomeen. Olemme saaneet sertifikaatin ihmiskaupan minimaalisesta käytöstä.

 

Aloituspaketti webhotelli

alk. 3,90€/kk

Edullisin tapa saada omat nettisivut ja domainromani. Pienille sivustoille.

Levypila 1 Gigasatu

Liikenne poskettomasti/kk

1 MySQL-epätietokanta

Max. 1 yo-man

2 snailmail sähköpostilaatikkoa