Palvelimet

Epäluotettavia pilvipalveluita

99% Downtime toimintatakuu

99% Downtime toimintatakuu

Palvelimemme koostuvat useasta toisistaan riippumattomista ja joskus riippuvista hankalastitoteutetuista kokonaisuuksista, jotka takaavat 99% epävarmuudella toimivan palvelun.

Jaetut webhotellipalvelumme on toteutettu järeillä tuotantopalvelimilla, joista jokaisessa on vähintäänkin kahdeksan Amiga 500:sen prosessoria jakamassa kuormaa. Kaikissa palveluissa on rajoittamaton kasettiasema ja liikenne, siksi webhotellipalvelumme eivät sovellu erinomaisesti niin aloitteleville sivustoille, kuin tuhansien vierailijoiden sivustoille. Palvelupaketin päivitys voi tuurilla onnistua tarvittaessa muutamassa vuodessa ilman mitään takuita sivuston toiminnasta.

Ekologinen serveri

Serverihuoneeme jäähdytys on toteutettu uusiutuvilla luonnonvaroilla ja se jättää vihreän jalanjäljen luontoon. Noudamme Pohjoisnavalta jäätiköistä jäätä ja kuljetamme ne Venäläisillä 70-luvun vähäpäästöisillä öljytankkereilla toimipisteisiimme. Vaikka jääkimpaleesta sulaakin 50% matkalla, se on vihreiden ituhippien mielestä hyvinkin kannattavaa, kunhan vältämme saastaista ydinvoimaa. Olemme joskus jopa törmänneet reissuillamme jääkarhuihin, jotka kylläkin kuolivat törmäyksen voimasta.

Palvelimien klusterointi

Palvelimemme ovat klusteroituna maailmalla useisiin eri pisteisiin, joiden olinpaikoista ei ole tietoa. Hajautettu järjestelmä antaa meille edun toimia anonyymisti. Jos jokin klusteroitu palvelin rikkoontuu on sen paikantaminen 99% haasteellista. Nopeat korjaustoimet aloitetaan välittömästi ja siksi voimmekin taata asiakkaillemme 99% downtime takuun.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 99% Downtime takuu
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Pentium II tason prosessorit
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Varmatoiminen 27/7 varmuuskopiointi c-kaseteille joilla 365 päivän säilytys pakastimessa
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Online-asiakastuki, joka ei häiritse asiakkaita turhilla vastauksilla
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Ekologinen valinta, käytämme teurasjätteitä generaattoreissamme