Palvelimet

Epäluotettavia pilvipalveluita

Palvelimemme koostuvat useasta toisistaan riippumattomista ja joskus riippuvista hankalastitoteutetuista kokonaisuuksista, jotka takaavat 99% epävarmuudella toimivan palvelun.

Jaetut webhotellipalvelumme on toteutettu järeillä tuotantopalvelimilla, joista jokaisessa on vähintäänkin kahdeksan Amiga 500:sen prosessoria jakamassa kuormaa. Kaikissa palveluissa on rajoittamaton kasettiasema ja liikenne, siksi webhotellipalvelumme eivät sovellu erinomaisesti niin aloitteleville sivustoille, kuin tuhansien vierailijoiden sivustoille. Palvelupaketin päivitys voi tuurilla onnistua tarvittaessa muutamassa vuodessa ilman mitään takuita sivuston toiminnasta.

Ekologinen serveri

Serverihuoneeme jäähdytys on toteutettu uusiutuvilla luonnonvaroilla ja se jättää vihreän jalanjäljen luontoon. Noudamme Pohjoisnavalta jäätiköistä jäätä ja kuljetamme ne Venäläisillä 70-luvun vähäpäästöisillä öljytankkereilla toimipisteisiimme. Vaikka jääkimpaleesta sulaakin 50% matkalla, se on vihreiden mielestä hyvinkin kannattavaa, kunhan vältämme saastuttavaa ydinvoimaa.

Ekologisuus on avainsana palvelimien valinnassa ja siksi olemme siirtyneet käyttämään pörssisähköä, jonka myötä olemme integroineet järjestelmään automaattisen virrankatkaisun, kun pörssisähkön hinta nousee liian koskeaksi. Tämä mahdollistaa, että asiakkaamme eivät käytä korkeina hintapiikkeinä servereidemme sähköä ja osallistuvat näin säästötalkoisiin.

 

Palvelimien klusterointi

Palvelimemme ovat klusteroituna maailmalla useisiin eri pisteisiin, joiden olinpaikoista ei ole tietoa. Hajautettu järjestelmä antaa meille edun toimia anonyymisti. Jos jokin klusteroitu palvelin rikkoontuu on sen paikantaminen 99% haasteellista. Nopeat korjaustoimet aloitetaan välittömästi ja siksi voimmekin taata asiakkaillemme 99% downtime takuun.

  • 99% Downtime takuu
  • Pentium II tason prosessorit
  • Varmatoiminen 27/7 varmuuskopiointi c-kaseteille joilla 365 päivän säilytys pakastimessa
  • Online-asiakastuki, joka ei häiritse asiakkaita turhilla vastauksilla
  • Ekologinen valinta, käytämme teurasjätteitä generaattoreissamme
  • Automaattinen virrankatkaisu pörssisähkön hintapiikkeinä
Serveri Palvelin