Yhteystiedot

Epäluotettavia pilvipalveluita

Koska me emme tiedä missä asiakkaamme sijaitsevat ei asiakkaillakaan ole tarvetta tietää meidän sijaintia. Olemme klusteroineet johtoportaan, sekä työntekijät, joten tarkkaa osoitetta emme omaa. Yritystoimintamme ei keskity, vaan se pohjautuu pikemminkin Rooman valtakunnan aikojen ”Hajoita ja hallitse” metodeihin. Edes Stasi ei meitä ole löytänyt, vaikka on jo 80-luvulta asti yrittänyt.

Yrityksemme on rekisteröity AKE:n ajotietokantaan ja maksamme veromme hienosti vasemmalta kiertäen.

Voitte maksaa meille laskut virtuaalisesti, luonnossa, tai oravannahoilla.

Kriittiset tilanteet

Kuten jokainen meistä tietää, välillä sattuu tilanteita, jotka vaativat kiireellistä yhteydenottoa. Näitä varten olemme priorisoineet savumerkki-järjestelmän, jossa asiantuntijamme vastaanottavat tulevat viestit lähes uskomattomalla nopeudella.

Voit jättää huolet ja murheet, jos savumerkkijärjestelmä ei toimisi, esim myrskytilanteiden varalta, koska varajärjestelmänä meillä on käytössä pulloposti järjestelmä, joka takaa viestien välityksen salattuna vesitse.

Kolmantena backup-metodina käytämme ilmateitse jo 1800-luvulta hyväksi todettua kirjekyyhky-järjestelmää, joka toimittaa viestit turvapostia paremmin salattuna.