Dedikoidut palvelimet

Epäluotettavia pilvipalveluita

Xoomox Pentium yksiydinjärjestelmät

Vakaa jäähdytysjärjestelmä

Xoomoxin uudet dedikoidut palvelimet

Uudet 1988-vuoden konfiguraatiot, Pentium II ydinprosessoreilla takaa asiakkaita vakuuttavan purkkavirityksen, jonka toimintavarmuudesta ei ole mitään takeita. Meillä on tuliterät RAID-pakat ja ON/OFF kytkimet. Xoomoxen toimintaperiaatteena on ollut jo Rooman valtakunnan ajoilta käytetty hajoita ja hallitse  (lat. Divide et impera) jossa dedikoidut palvelimet tosiaan saattavat hallinnasta johtuen hajota. Joskus työntekijämme ovat ottaneet lauseen liian tosissaan hajoittamalla järjestelmiä ilman hallittua hallintaa.

Xoomox palvelinkone toiminnassa

99.5% Downtime toimintatakuu

Xoomox on vihreä ekologinen valinta

Dedikoidut palvelimemme ottavat virran vain paikallisesta 500 W tuulivoimalasta, joka takaa vihreän jalanjäljen. Varavoimana meillä on dieseliagregaatti, jota ajamme jäteöljyllä ja muilla keittorasvoilla ja teurasjätteillä mitä nyt satumme löytämään. Tuplavarajärjestelmänämme toimii kampikäyttöinen laturi, jota IT-apinamme on aina valmiudessa polkemaan.

Dedikoitu palvelu joka pohjautuu anonyymiin ratkaisuun

Anonyymiys on nykypäivänä kovassa huudossa NSA:n urkkimistapauksien vuoksi. Voimme vakuuttaa 100 % , että me emme todellakaan tiedä missä meidän palvelimelle sijaitsevat, emmekä kuka niitä huoltaa. Tämän anonyymimmäksi palvelu ei voi enään mennä, joten tiedostosi on meillä yhtä turvassa kuin puolialaston teiniritsa Anttilan kulmalla.