Usein kysyttyä

Epäluotettavia pilvipalveluita

Miten palvelunne kannattaa kun se on noin edullinen?

Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat Intiaan ulkoistetulla alaikäisellä lapsityövoimalla ja epävarmoilla palveluilla

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Sertifikaatti eettisestä toiminnasta

Miksi online-tukenne ei osannut kommunikoida suomeksi?

Jotta voimme taata nopean reaktioajan olemme painottaneet strategiaamme enemmänkin nopeuteen. Onlinetuen käännökset löydät sivuiltamme löytyvästä muinaisesta Babylonialaisesta savitaulusta, tai sen alapuolella olevasta papyrus-kääreestä. Jopa ulkomaiset netticasinot tarjoavat suomenkielistä palvelua.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Sertifikaatti monikulttuurin edistämisestä

Tilasin teiltä palvelun, mutta se ei toimi

Oletko koskaan ajatellut, että vika ei välttämättä ole meissa, vaan syypäänä saattaa olla asiakas itse. Me muistamme asiakasta kyllä laskulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia asiasta.

Haluaisin irtisanoa palveluni, mutta en pysty tekemään sitä

Miksi ihmeessä haluaisit vaihtaa huonompaan palveluntarjoajaan? Me päätämme puolestasi milloin sinut on aika irtisanoa. Jos olet kiinnostunut IT-alasta, ota yhteyttä rekry-osioon,  täytä pakkotyöhakemus ja olet myynyt sielusi paholaiselle.

 Hallintapaneeli näyttää jotenkin oudolta enkä pysty käyttämään sitä

Meidän hallintapaneeli käyttää Commodore 64 pohjaista ratkaisua, joka on todettu hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi. Ohjeet hallintapaneelin käyttöön löydät Commodore 64 manuaalista. Tältä sivulta Commodore 64 ohjekirja jonka avulla pääset alkuun. Hallintapedaalin käyttö on yhtä helppoa kuin pokeriohjelman lataaminen.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Commodore 64 pohjainen hallintapaneeli on markkinoiden paras ja helppokäyttöisin ratkaisu!

Tuleeko mieleesi jotain kysymyksiä? Kysy meiltä alla olevalla kyselykentällä, niin vastaamme

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.