Usein kysyttyä

Epäluotettavia pilvipalveluita

Miten palvelunne kannattaa kun se on noin edullinen?

Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat Intiaan ulkoistetulla alaikäisellä lapsityövoimalla ja epävarmoilla palveluilla

  • Sertifikaatti eettisestä toiminnasta

Miksi online-tukenne ei osannut kommunikoida suomeksi?

Jotta voimme taata nopean reaktioajan olemme painottaneet strategiaamme enemmänkin nopeuteen. Onlinetuen käännökset löydät sivuiltamme löytyvästä muinaisesta Babylonialaisesta savitaulusta, tai sen alapuolella olevasta papyrus-kääreestä.

Miksi online-tuki ei vastaa kysymyksiini?

Emme todennäköisesti ole ymmärtäneet kysymystä, tai se ei ole päätynyt meidän järjestelmiin perille. Vaihtoehtoisesti online-tuki saattaa olla pelaamassa frisbeegolffia joten älä pidä kiirettä.

Sertifikaatti monikulttuurin edistämisestä

Olemme saaneet sertifikaatin monikulttuurisen lapsityövoiman pakonvoimaisesta edistämisestä. Ruokapalkalla pelastamme nälänhädän ja tuomme IT-teknologiaa eri maihin.

Tilasin teiltä palvelun, mutta se ei toimi

Oletko koskaan ajatellut, että vika ei välttämättä ole meissa, vaan syypäänä saattaa olla asiakas itse. Me muistamme asiakasta kyllä laskulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia asiasta.

Haluaisin irtisanoa palveluni, mutta en pysty tekemään sitä

Miksi ihmeessä haluaisit vaihtaa huonompaan palveluntarjoajaan? Me päätämme puolestasi milloin sinut on aika irtisanoa. Jos olet kiinnostunut IT-alasta, ota yhteyttä rekry-osioon,  täytä pakkotyöhakemus ja olet myynyt sielusi paholaiselle.

Kotisivujen poisto palvelusta

Olen siivonnut sivutilan puhtaaksi, mutta sivuni eivät poistu palvelimelta

Siivous ei välttämättä ole niin helppoa, kuin luulisi. Siivoukseen on vinkkejä, jotka auttavat, kuten: Olethan muistanut pyyhkiä pölyt levykansiosta, sekä tyhjentämässä roskakorin, sekä biojäteastian?

 Hallintapaneeli näyttää jotenkin oudolta enkä pysty käyttämään sitä

Meidän hallintapaneeli käyttää Commodore 64 pohjaista ratkaisua, joka on todettu hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi. Ohjeet hallintapaneelin käyttöön löydät Commodore 64 manuaalista. Tältä sivulta Commodore 64 ohjekirja jonka avulla pääset alkuun.

  • Commodore 64 pohjainen hallintapaneeli on markkinoiden paras ja helppokäyttöisin ratkaisu!

Tuleeko mieleesi jotain kysymyksiä? Kysy meiltä alla olevalla kyselykentällä, niin vastaamme

It Support Tuki Tietokone Online

One Response

Vastaa