Sähköpostit

Epäluotettavia pilvipalveluita

Xoomox-Email-configuration-operator-sending-sheet

Xoomox Sähköposti ja ohjaukset

Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä postituspalveluita kuten snailmail, smokemail ja bottlemail palveluita. Nämä ovat loistava IT-ratkaisu yrityksille ja yksityisille. Suosituimmassa palvelussamme Snailmailissa asiakkaat voivat kirjoittaa sähköpostin vaikka pilvessä, tai jonkin muun aineen vaikutuksen alaisena, lähettää sen onlinejärjestelmämme kautta ja todeta usean yrityksen jälkeen parhaaksi tulostaa se .pdf tiedostoksi, tulostaa se paperille ja viedä kirjekuoressa lähimpään Postin postilaatikkoon. Asiakkaan on itse huolehdittava postimerkeistä.

Xoomoxen sähköpostiratkaisuihin kuuluu useita eri huippuluokan järjestelmiä, kuten snailmail, smokemail ja bottlemail.

Xoomox sähköpostijärjestelmät

Snailmail

Snailmail (suomeksi etanaposti) järjestelmässä Xoomox toimittaa asiakkaalle tarvittavat toimistovälineet snailmailin lähettämiseksi. Tähän kuuluu esim. mustetta, kyniä ja pyyhekumia.  Asiakas itse vastaa kirjekuorista ja toimituksista. Snailmail palvelussa postit kulkeutuvat apostolin kyydillä lähimpään Itellan järjestlemään, josta asikas saa viestin itselleen.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 99% toimintavarmuus riippuen apostolijärjestelmästä

Smoke-mail

Smoke-mail (suomeksi savumerkki) on Xoomoxen ilmateitse kulkeva viestijärjestelmä. Asiakkaalla on käytössään Xoomoxen toimittama peitto, matto tai muu vastaata hallintalaitteisto, jolla viesti voidaan toimittaa tulen ääressä.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki99% toimintavarmuus tyynellä ilmalla

Pulloposti

Bottle-mail (suomeksi pulloposti) on palvelu missä viesti kuljetetaan meriteitse. Tämä uskomattoman nopea ja varmatoiminen viestijärjestelmä saattaa toimittaa viestin kenelle tahansa ja minne tahansa. Se on hyvin yllätyksellinen ja on hauska saada vastauksen vastaanottavalta taholta. Olemme saaneet sertifikaatin pullopostin ekologisesta välitysmenetelmästä.

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 99% toimintavarmuus tyynellä meri-ilmalla.
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Toimiva salausjärjestelmä

Sähköinen Morsemail

Sähköinen morsemail käyttää morsetusjärjestelmää. Tämä morsetus tuli tutuksi etenkin Titanic-laivan luotettavasta ilmateitse kulkevasta viestijärjestelmästä joka tavoittaa lähellä ja kaukana olevat kohteet. Morsetus on kansainvälinen kieli, jota käytetään useassa eri kanavassa.

Roskapostisuodatin

Meidän sähköpostipalveluissa on mukana myös hyvin toimiva roskapostisuodatin, joka suodattaa ylimääräiset postit pois käyttäen uusinta SpamAss As In järjestelmää. Tämän menetelmän lyömätön etu on se, että saat varmasi kaikki mielenkiintoiset Viagra- ja pillerimainokset sähköpostiisi. Tosin tavalliset tylsät työhön liittyvät postit roskapostisuodatin suoltaa kyllä roskakoriin.

Sähköpostipalveluihimme kuuluvat

Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 10 Snailmail-sähköpostia omalle romanipäätteellä
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Supersnailmail kynillä, papereilla ja savumerkeillä
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki Hyvin ulkoistettu asiakaspalvelu joka ei häiritse asiakkaita turhilla vastauksilla
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 20 Mb sähköpostitilaa c-kasetilla
Xoomox Webhotellit Vihreä Check merkki 25/7 Backup toiminto dekkinauhurilla joita säilytetään 366 päivää pakkasessa