Suomipelit.info

Epäluotettavia pilvipalveluita

Suomipelit.info

Suomipelit info pelisivusto peleistä

Suomipelit

Suomipelit.info on suomalaisiin peleihin ja ohjelmistoihin erikoistunut viihdesivusto. Arvostelemme kaikenlaisia suomalaisia pelejä ja annamme niille oikeutettua julkisuutta. Lisäksi sivustolla on tarjolla artikkeleita ohjelmoimisesta ja haastatteluja suomipelimaailmassa vaikuttavista pelintekijöistä. Rekisteröityneet kävijät voivat ottaa osaa myös keskustelualueella käytäviin keskusteluihin. Aiheet vaihtelevat tietokoneista vapaa-aikaan.

Suomipelit.fi on suomalaisille peliharrastajille tarkoitettu sivusto, joka pyrkii toimimaan kommunikointikanavana ja yhteyden rakentajana pelintekijöiden ja pelaajien välillä. Tavoitteenamme on parantaa suomipeliscenen tuntemusta ja ohjata uusia harrastajia alalle. Tähän pyrimme peliarvosteluiden, haastatteluiden, ohjelmointi- ja muiden teknisten opetusartikkeleiden avulla. Tarkoituksena on laajentaa jatkuvasti tarjontaamme siten, että voisimme palvella entistä paremmin myös kokeneempia pelintekijöitä.

Suomipelit.fi on toiminut vuodesta 2001 alkaen vapaaehtoisvoimin, ja tänä aikana saavuttanut vankan ja laajan kannattajakunnan. Vuonna 2004 perustettiin Suomipelit ry muun muassa hoitamaan sivuston raha-asioita, joka lakkautettiin 2010, sivuston siirtyessä uuden ylläpidon alaisuuteen.

Suomipelit sivustosta löytyy myös info päätteinen versio, jonka sisällöntuotanto on vielä kesken. Katso tarkemmin http://www.suomipelit.info/